بسم الله الرحمن الرحیم
الحمدلله رب العالمین و صلی الله علی محمد و آله و سلّم لاسیما بقیه الله فی الارضین روحی و ارواح العالمین له الفدا
سلامی از صمیم دل، پیوسته و پایدار به ساحت قدسی ولی الله الاعظم مهدی صاحب زمان (ارواحنا فداه) و درودی بی کران به روح پاک نائب بر حقّشان حضرت روح الله و سلامی بس مبارک به شهدا در راه احیای ارزش های انقلاب اسلامی و سلام و سلامتی بر نایب به حقّ اماممان حضرت آیت الله العظمی خامنهای (دام ظلّه العالی)
خورشید:
از لطف الهی است که در هر عصری خورشیدی طلوع کند و نورافشانی داشته باشد. ولی در هر حال، لحظه های غروبش را نیز دیده اید. غروب خورشید عکس طلوع آن است که اول قرص آن غروب کرده و به مغرب فرو می رود و پس از نیم ساعتی نور آن از آسمان زایل میشود و به ناگاه جهان را در ظلمت و تاریکی فرو میبرد.
با قیام امام عزیز در 15 خرداد سال 42 این حادثه در ایران اتفاق افتاد و پس از آن طلوع بود که ناگاه خمینی کبیر(ره) برای 15 سال به عراق تبعید شدند.
بیانیه ها، نامه ها و دست نوشته های آن بزرگمرد از نجف اشرف به مردم جهان و به ویژه ایران؛ همه را وعده و نوید پیروزی می داد، که از جمله، این عبارت که وعده الهی به انبیاء او (علیهم السلام) است، از آن نمونه است:
«إنّ الصُّبح لَقَریب»
البته طلوع صبح نزدیک است.
طلوع فجر:
«اَللّهُمَّ إنّی أسئَلُکَ بِإسمِکَ الَّذی أشرَقَت بِهِ السَّمواتِ وَ الأرَضُونَ»
بار الها! تو را به آن نامت می خوانم که به واسطه آن آسمان ها و زمین را روشن ساخته ای!
حدود یک ساعت و نیم پیش از آن که خورشید طلوع کند، در جانب شرق آسمان نوری بدرخشد که گویای برآمدن قرص خورشید خواهد بود. در فرصتی نه چندان دور دنیا به نور خورشید روشن خواهد گشت که این طلوع فجر صادق است. این دوران خجسته را نیز ما نظارهگر بودیم که اماممان از جانب غرب به سوی شرق به حرکت آمد. طلوع فجر صادق وعده الهی بود که خدا را بر آن نعمت بس ارجمند صدها شکر و سپاس.
خبر از ظهوری نو:
«و أسئَلُکَ بِإسمِکَ الَّذی یَصلَحُ بِهِ الأولون و الاخرون»
و ای خدا! تو را به آن اسمی که اولین و آخرین را به آن اصلاح کنی می خوانم.
اینک 32 سال از آن واقعه می گذرد، و چه فسادها بدل به اصلاح گشت و چه مفاسد که بدل به مصالح گشت. این برکات همه زیر سایه آن رادمرد مصلح سلاله زهرا (سلام الله علیها) بر ما ارزانی داده شد. آری، که مصلح کل هنوز نیامده ولی نوید ظهورش با طلوع مقام ولایت و فقاهت خود را نشان داده. این ارمغان ارجمند الهی نه تنها در ایران اسلامی که در سراسر جهان خود را به کفایت معرفی کرده و همه را شیفته خود ساخته است. آنها خود می گویند که بوی خمینی (ره) را از امام خامنهای عزیز استشمام کرده و گمشده خویش را در جمال جمیلش جستجو می کنند.
ظهور نور:
«یا حَیّاً قَبلَ کُلِّ حَیّ، وَ یَا حَیّاً بَعدَ کُلِّ حَیٍّ»
ای زنده قبل از هر زنده، و ای زنده بعد از هر زنده
به هر ماده بی جان که روح الهی دمیده شود، او از برترین مخلوقات الهی خواهد گشت و او از با ارزش ترین امانت های الهی برخوردار خواهد بود؛ و اگر آن استعدادهای جمالی و کمالی خداوند در او به فعلیت رسد، آن انسان کامل خواهد شد که از ملائک و فرشتگان برتر خواهد بود. با ظهور انقلاب ما به رهبری داهیانه امام خمینی (ره) بوده که تبرّی از دشمنان و نا اهلان را موجب شد و آن ایستادگی ها باب شهادت را مفتوح ساخت و شهداء انقلاب اسلامیمان همه از زندههای همیشگی گشته و حیاتی ابدی یافتند.
«یا مُحیِی المَوتی! وَ مُمیتَ الأحیاء»
ای زنده کننده مردگان! و ای میراننده زنده ها
خدایا جان مرده همه ملت ها را بیدار کن!
و ملّت های اسلامی را بیدارتر فرما!
و ما و کشورمان را که از دیرباز از غفلت بیدار ساخته ای که با طاغوت درگیر شده و در 22 بهمن که 32 سال پیش بر ما گذشت پیروز گردانیدی، امروز بر طاغوت زورمداری و نفس پرستی غالب فرما! تا که به جز تو دیگری را برنتابیم و تا آخر راه با مقام ولایت همراه باشیم و لحظه ای طاغوت نفس را بر او مقدّم نداریم که نداریم!
آمین! آمین!
9:57 عصر
مراحل تکوین انقلاب اسلامی تا ظهور
بدست روح اله فرجی در دسته
9:50 عصر
انقلاب اسلامی دژ مستحکم
بدست روح اله فرجی در دسته
بیانات پرشور و حرارت رهبر معظم انقلاب اسلامی در خطبههای نماز جمعه 14/11/90 که چهره با صلابت امام راحل و معمار کبیر انقلاب را در دل و جان ملت زنده و پیشرونده ایران اسلامی زنده کرد، قوت قلب جبهه مردمی انقلاب و انرژی بخش گفتمان ناب انقلاب اسلامی بود. خطبه های، عمیق و روشنگرانه ولی امر مسلمین در ارائه تحلیلی جامع از دستاوردهای انقلاب کبیر اسلامی، شرایط منطقه ای و بین المللی و هشدارها و انذارهای حضرت ایشان به مبارزین و مسئولان انقلابهای نوپای منطقه، ضمن ترسیم افق روشن از مسیر حرکتی جمهوری اسلامی در چهارمین دهه از حیات طیبه خود به عنوان الگویی عینی و در اختیار نهضتهای انقلابی در مواجهه با بحرانها و مسائل داخلی و بین المللی، کارنامه عملکردی نظام اسلامی را نیز مورد واکاوی قرار داد.
آنچه در ارتباط با فراز ابتدایی خطبه اول ایشان محور این نوشتار است، تاکید رهبر معظم انقلاب بر عدم انحراف شعائر انقلاب اسلامی و ثبات در اهداف آن است:
«شعارهای انقلاب، امروز همان شعارهای روز اول است؛ که این نشان دهنده سلامت انقلاب است. شعارها مثل انگشت اشاره ای هستند که به هدفها اشاره می کنند، هدفها را ترسیم می کنند. وقتی شعارها تثبت شده در یک نظامی، در یک انقلابی باقی ماند، معنایش این است که هدفها در این نظام به شکل اول است؛ هدفها تغییر پیدا نکرده است؛ دست اندرکاران و مردم از صراط مستقیم و هدفهای اصلی منحرف نشده اند. امروز شعارهای ملت ایران، همان شعارهای اول انقلاب است. خب، در این دوره، در این سی و چند سال، زندگی ما تحت تاثیر همین خطوط اساسی قرار گرفته است. ما پیشرفتهایی داشتیم، ضعفها و نقصهایی هم داشتیم. پیشرفتهایمان را باید بشناسیم، ضعفهایمان را هم باید بشناسیم. اگر ضعفهای خودمان را پنهان کنیم، نشناسیم، تجاهل کنیم، این ضعفها خواهد ماند، نهادینه خواهد شد؛ بر طرف نخواهد شد.»
فرا تحلیل رهبری از سیر حرکت کلان انقلاب اسلامی طی سه دهه گذشته و فراز و فرودهای آن در حقیقت در سه شاخصه کلیدی «اصول، شعارها و اهداف» انقلاب قابل توجه و تبیین است؛ اصول انقلاب شامل: محوریت جمهوریت و اسلامیت نظام، شعارهای انقلاب شامل: عدالت طلبی، استکبارستیزی، مظلوم نوازی، ظلم ستیزی، قانون مداری، آزادیخواهی، پایداری و ایستادگی و اهداف انقلاب شامل: استقرار مردمسالاری دینی، برابری، مساوات، عدالت، پیشرفت، حفظ استقلال، عزت و هویت ملی و اعتماد به نفس ملی. در این ارتباط سه نکته قابل ذکر است:
1) مرور اجمالی سه دهه گذشته و بررسی حوادث و جریانهای مختلفی که در مسیر حرکتی انقلاب و مقاطع گوناگون در اشکال مختلف از جمله افراد، دولتها، احزاب و گروه های سیاسی ظهور و بروز یافته است، به روشنی گویای یک حقیقت است و آن اینکه در همه ادوار انقلاب اصول مبنایی این نظام الهی از چنان ثبات و قوامی برخوردار بوده است که همه فروعات حاکمیتی، سیاسی و اجتماعی بر حول آن شکل گرفته و در لوای آن رشد و نمو یافته اند. از مظاهر برجسته جمهوریت نظام نیز برگزاری بدون وقفه 33 انتخابات و مشارکت ملی در همه عرصه های نظامی، سیاسی و اجتماعی و فرهنگی بوده است، علاوه بر آن وجود رهبری دینی و ساختارهای سیاسی و مذهبی چون مرجعیت، خبرگان، شورای نگهبان، حوزه های بزرگ دینی و نیز ضامن حفظ اسلامیت نظام بوده اند.
2) در ارتباط با شعارها و اهداف انقلاب نیز در طول سه دهه گذشته و ظهور و بروز دولتها و چهره های مختلف این حقیقت به اثبات رسیده است که به دلیل ساخت مستحکم اصول انقلاب، شعارها و اهداف نیز متأثر از آن همچنان تاز گی و طراوت ابتدایی خود را حفظ کرده و نه تنها در بعد داخلی که در عرصه بین المللی و منطقه ای نیز امواج معنوی همین شعارها و اهداف انقلاب اسلامی توانسته است فضا را متاثر نماید که مصادیق عینی آن را امروز در بیداری اسلامی و موج اسلام خواهی، استکبارستیزی و سرنگونی دامینووار دیکتاتورهای منطقه شاهدیم. البته این به آن معنا نیست که در سه دهه گذشته افراد و یا جریانهای سیاسی شعارها و اهداف معارض با اصول، اهداف و شعارهای انقلاب را مطرح و یا دنبال نکرده اند، بلکه بدان معناست که استحکام درونی و بنیادین اصول، غنای محتوایی شعارها و خلوص و جاذبه اهداف انقلاب به گونه ای بوده است که به گفتمانهای معارض اجازه حیات نداده است و هرگونه معارضه را درون خود هضم کرده است.
3) انقلاب کبیر اسلامی در حیات سی و چند ساله خود افراد و یا دولتهایی را که خواسته و یا ناخواسته تلاش داشتند تا اصول، شعارها و اهداف انقلاب را از مسیر مبنایی و بنیادین خود منحرف کنند، به خود دیده است از جمله: انحراف دولت موقت از آرمانهای انقلاب، انحراف بنی صدر از جریان حقیقی انقلاب، انحراف دولتهای بعد از شعارهای انقلاب و ترویج روحیه رفاه طلبی و اشرافیگری، انحراف گفتمانی جریان اصلاحات و همراهی آن با جریان برانداز در سنوات بعد، انحرافهای ایجاد شده در طرز تلقی برخی از افراد در نوع تعامل با دستورات رهبری، زمینه های تحولات منطقه ای که اتفاقا در تمامی این ادوار سد مستحکم و غیرقابل نفوذ در برابر همه این گفتمانها و برداشتهای انحرافی، ولایت (امام و رهبری) بوده است که قاطعانه مقابل انحرافها ایستاده و اجازه ندادند که جهت گیری کلی نظام تغییر و قطار انقلاب از ریل اصلی خارج شود.